Wat is MMA?

MMA staat voor Mixed Martial Arts. In onze MMA-trainingen voor jongeren combineren we verschillende stijlen uit Cheng Hsin: Boksen, Kickboksen, Art of Efortless Power en Tai Chi Chuan. Dat maakt de MMA lessen uitdagend en afwisselend. We doen fysieke oefeningen gericht op het verbeteren van kracht, conditie, lichaamsgevoel, balans en souplesse. Maar je leert ook hoe je kunt ontspannen en kalm blijven onder druk. We oefenen technieken zoals rollen, vallen, grepen, klemmen, worpen, stoten en trappen en we sparren (oefenvechten) zowel in het (kick)boksen als in het grondgevecht. Door de lessen wordt je weerbaarder en ontdek je je kracht. Je leert beter af te stemmen op en rekening te houden met anderen.

mma nijmegen

MMA voor jongeren

De MMA-jongerentraining bij Cheng Hsin Nijmegen is een leuke en leerzame training voor jongeren van 12 tot 18 jaar.  Een training die je lichaamsgevoel, zelfvertrouwen, conditie en kracht opbouwt. Maar je ook leert om beter om te gaan met zowel je eigen kracht en grenzen, als die van anderen.

Plezier en veiligheid staan voorop in de lessen. De trainingen zijn bovendien niet wedstrijd- of competitiegericht. Kom nu kennis maken in een gratis proefmaand!

Rooster, tarieven en betaling

De Cheng Hsin MMA jongerentraining (12 t/m 18 jaar) wordt gegeven door Rob van Ham op vrijdagmiddag van 16.30 tot 17.30 uur in de Dojo NJV, Fagelstraat 1, Nijmegen.

Tarief: €30 p mnd | €135 p vijf mnd | €265 p tien mnd

Het seizoen voor de wekelijkse jongerentraining loopt van september t/m juni (muv schoolvakanties). Voor ouders/verzorgers met een laag inkomen kan Stichting Leergeld mogelijk uitkomst bieden!

Alle prijzen zijn inclusief BTW. Maak het verschuldigde bedrag voor aanvang van de betreffende periode of cursus over op rek.nr. IBAN NL85 TRIO 0198369425, t.n.v. Effortless Power Training & Coaching, o.v.v. Cheng Hsin lessen.

Gratis proefmaand

We bieden je een gratis proefmaand om kennis te maken met de MMA-Jongerentraining. Je kunt bovendien het hele jaar door instromen!

Draag makkelijk en los zittende sportkleding, zoals een t-shirt met sweater of trainingsjack en een lange jogging-, sport- of budobroek. We trainen op een judomat. Op de mat worden géén schoenen gedragen. Het boksmateriaal, zoals handschoenen, bokszakken, stoot- en trapkussens stellen wij beschikbaar.

Locatie

Locatie: Dojo NJV, Fagelstraat 1, 6524 CD Nijmegen

Betaald parkeren op maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur met uitzondering van donderdag tot 21.00 uur! Op loopafstand van NS station Nijmegen Centraal.