In onze sport- en mentalcoaching werken we met fysieke en mentale oefeningen die volledig worden afgestemd op jouw activiteit. Specifieke coaching voor professionals en high-performers. Sporters, atleten, musici, dansers, acteurs, chefs en lichaamswerkers die hun houding, beweging, handeling en interactie optimaal willen versterken. Find your flow in body and mind.


sport mental coaching high-performance

Sport- en Mentalcoaching

We werken met fysieke en mentale oefeningen die volledig worden afgestemd op jouw activiteit. Deze oefeningen in balans, ontspanning, ademhaling, lichaamsbewustzijn, meditatie, aandacht, beweging, kracht gevoel en interactie helpen je bij het vinden van moeiteloze effectiviteit en flow in wat je doet.


Individuele en groepscoaching gericht op het – ook in actie en onder druk – :

  • verbeteren van ontspanning, rust, ademhaling, balans, aanwezigheid en focus
  • ontwikkelen van een optimale lichaamshouding en bewegingsco√∂rdinatie
  • ontwikkelen van een beter lichaams- en omgevingsbewustzijn

  • versterken van fysieke en mentale weerbaarheid
  • verbeteren van afstemming en contact
  • ontwikkelen van moeiteloze effectiviteit in interactie, kracht en beweging binnen iedere sport en fysieke activiteit

Hoe verder?

Neem contact op om een afspraak te maken, waarin we kunnen kennismaken, je vraag bespreken en zoeken naar een passend coachingstraject.

Alle coaching wordt gegeven door Rob van Ham. Hij werkt als zelfstandig coach en trainer voor professionals in sport, performance en leiderschap. Daarnaast heeft hij als hoofddocent van Cheng Hsin Nijmegen tientallen jaren ervaring in bewustwording, bewegingsleer en vechtkunsten. We bieden individuele coaching op meerdere locaties in het Rijk van Nijmegen. De locatie is mede afhankelijk van de gekozen werkvorm en wordt bij de intake bepaald. Incompany coaching is eveneens mogelijk.