Van teambuilding tot groepsuitje

We bieden inspirerende “out of the box” workshops, trainingen en uitjes voor groepen, teams en bedrijven. Onze leuke, leerzame workshops zijn gericht op bewustwording, persoonlijke ontwikkeling, teambuilding en talentontwikkeling. In de workshops zetten we Boksen, Aikido Tai Chi en Zen Mindfulness in als werkvorm en metafoor voor het verbeteren van samenwerking, communicatie, weerbaarheid, conflict-, stresshantering en leiderschap. Voor een workshop komen we graag naar iedere door u gewenste locatie.

Leuke, leerzame workshops

Workshops waarin je met elkaar in beweging komt en buiten je comfortzone. We bieden inspirerende  fysiek-mentale oefenvormen en een ervaringsgerichte aanpak. Hiermee creëren we persoonlijke inzichten en realiseren we blijvende verandering in gedrag en mindset. Met welke workshop gaan jullie aan de slag?

Begeleiding

De workshops en trainingen voor bedrijven, groepen en organisaties worden gegeven door Rob van Ham. Hij is hoofddocent van Cheng Hsin Nijmegen en heeft tientallen jaren ervaring in bewustwording, bewegingsleer en vechtkunsten.

Het faciliteren van anderen in hun persoonlijke ontwikkeling en groei is mijn passie. Ik werk daarbij intuïtief, luisterend, vragend en confronterend. Mijn kracht ligt in lezen van lichaamstaal en het vinden van passende fysieke en mentale oefenvormen.

Daarnaast werkt hij als zelfstandig coach en trainer voor professionals in sport, performance en leiderschap. Hierin bundelt hij zijn expertise in Cheng Hsin met zijn ervaring als manager, consultant en onderzoeker binnen het hoger onderwijs en de commerciële dienstverlening.

Opdrachtgevers

Een kleine greep uit de opdrachtgevers die zijn u voorgeggaan:

KPMG, Radboud Universiteit. Hogeschool Arnhem Nijmegen, Radboud Sportcentrum, Trifier, Van Ede & Partners, Beteor, Provincie Gelderland, Politie regio Nijmegen, Radboud UMC, De Volksbank, Landal GreenParks, Enexis, Visser Contactlenzen, AREA Wonen, Fontys Hogeschool, Philips Healthcare, Gemeente Haaksbergen, Belastingdienst, NXP, SNS Bank, Dr Leo Kannerhuis, Entrea, ProRail, Organisults.

Ervaringen

Enkele ervaringen van deelnemers en opdrachtgevers:

“Rob weet een omgeving te creëren waarin je je veilig voelt je eigen grenzen te ontdekken. Het is duidelijk dat hij goed weet waar hij mee bezig. Hij heeft veel kennis, maar weet die gedoseerd aan te bieden.” Karien Geurts, Landal GreenParks

“Een fijne workshop die vooral gaat over ervaren. Kun jij je laten leiden? Hoe stevig sta jij en wanneer raak jij (letterlijk) uit balans? Hoe oprecht is contact? Niet alles is onder woorden te brengen, maar dat staat het krijgen van inzicht alles behalve in de weg.” Liesbeth Tettero, Tettero Competent

“Veel trainingen inzake leiderschap monden uit in psycho-babbel. Dat levert meestal weinig op. Bij de leiderschapstraining, die ik heb gevolgd met Rob van Ham daarentegen, gingen we aan de slag met fysieke oefeningen, om zo kwaliteiten en vaardigheden die met leiderschap te maken hebben, aan te leren door te doen en te ervaren. Zeer nuttig vond ik.” Erik van Lent

“Rob is een trainer die sterk is in het zoeken van de opeenvolging van werkvormen. Door veel te doen en minder te praten wordt afgeweken van vele communicatietrainingen. Dit biedt de mogelijkheid de oefening dieper door te laten werken. Ik heb dit als heel krachtig ervaren!” Djura Prins, Prins in Communicatie