Zoek je een personal training in Nijmegen om één op één aan jouw fysieke en mentale gezondheid en weerbaarheid te werken? Dan ben je bij personal trainer Rob van Ham van Cheng Hsin Nijmegen op de juiste plek. “Ik sta je bij vanuit mijn expertise in bewustwording, bewegingsleer en vechtkunsten. Samen gaan we aan de slag met Boksen, Tai Chi Chuan en Mindfulness. We kiezen de aanpak die volledig aansluit bij jouw specifieke wensen en doelen. Van intensieve actie en effectieve beweging. Tot het vinden van optimale focus en mentale rust.”

personal training nijmegen

Personal training Nijmegen

Doorgaans duurt een traject in personal training minimaal enkele maanden. We kunnen een of tweemaal per week afspreken. Dat is helemaal afhankelijk van jouw specifieke doelen. Maar ook van de tijd en aandacht die je bereid bent in jezelf te investeren. Personal training in Nijmegen voor particulieren, sporters en fysieke performers die hun fysieke en mentale vaardigheden willen versterken. Dit zijn de disciplines waarmee Rob van Ham werkt:

Rob van Ham

Rob van Ham is hoofddocent van Cheng Hsin Nijmegen. Daarnaast werkt hij als coach en trainer voor professionals in sport, performance en leiderschap. Met zijn specifieke expertise in bewustwording, bewegingsleer en krijgskunsten begeleidt hij professionals en particulieren naar moeiteloze effectiviteit en vaardigheid in houding, beweging, interactie en kracht.

Tarieven

De kosten voor personal training bedragen € 80,- (1 op 1) of €90,- (1 op 2) per uur.  Bij aanschaf van een 10-lessenkaart personal training krijg je 10% korting. Alle prijzen zijn inclusief BTW. Het verschuldigde bedrag graag overmaken op rek.nr. IBAN NL85 TRIO 0198369425, t.n.v. Effortless Power Training & Coaching, o.v.v. Cheng Hsin lessen personal training.

Neem contact op voor vragen of het maken van een afspraak.