Personal Training met Boksen, Boogschieten en Tai Chi Chuan

Zoek je een personal trainer in Nijmegen om één op één aan jouw fysieke en mentale fit- en weerbaarheid te werken? Dan ben je op de juiste plek. Personal trainer Rob van Ham van Cheng Hsin Nijmegen staat voor je klaar. Samen gaan we aan de slag. Ik sta je bij vanuit mijn expertise in bewustwording, bewegingsleer en vechtkunsten. Personal training Nijmegen met Boksen, Boogschieten en Tai Chi Chuan. We kiezen een aanpak met de juiste fysieke en mentale training, die volledig aansluit bij jouw wensen en doelen. Van intensieve actie en bewuste beweging tot optimale focus en mentale rust.

Personal training Nijmegen

  •  1 op 1 of in 2-tal
  • buiten of in de sportzaal
  • personal training met:
bokstherapie nijmegen bokscoaching

Rob van Ham is hoofddocent van Cheng Hsin Nijmegen. Daarnaast werkt hij als coach en trainer voor professionals in sport, performance en leiderschap. Met mijn specifieke expertise in bewustwording, bewegingsleer en krijgskunsten heb ik honderden mensen op het pad van effectiviteit en vaardigheid in houding, beweging, actie en krachtgebruik gebracht.

Wil jij ook?

  • moeiteloos, effectief en soepel leren bewegen
  • moeiteloze kracht ontwikkelen
  • ontspanning, focus en balans in body en mind vinden
  • minder stress ervaren
  • je lichaamsgevoel en -bewustzijn versterken

Personal training is een uitstekende aanvulling op onze groepslessen. Zodat je je kunt verdiepen en werken aan specifieke doelstellingen. De 1 op 1 begeleiding is ook geschikt als je niet mee wilt of kunt doen aan groepslessen. Of als je gewoon graag onder persoonlijke en professionele begeleiding wilt sporten? Je krijgt altijd de persoonlijke aandacht die nodig is om vooruitgang te boeken en je doelen te bereiken

Doorgaans duurt een traject in personal training minimaal enkele maanden. We kunnen een of tweemaal per week afspreken. Uiteraard is dit alles mede afhankelijk van jouw specifieke doelen, maar ook van de oefening en aandacht die je bereid bent tussentijds in jezelf te investeren.

Tarieven

De kosten voor personal training bedragen € 80,- (alleen) of €90,- (in tweetal) per uur. Voor leden van Cheng Hsin Nijmegen geldt een standaard gereduceerd uurtarief van € 60,-. Alle prijzen zijn inclusief BTW. Het verschuldigde bedrag graag overmaken op rek.nr. IBAN NL85 TRIO 0198369425, t.n.v. Effortless Power Training & Coaching, o.v.v. Cheng Hsin lessen.

Neem contact op voor vragen of het maken van een afspraak.