Bedrijfsworkshops, teambuilding en managementtrainingen met zen mindfulness als metafoor voor persoonlijke effectiviteit, communicatie en leiderschap

In de workshop zen mindfulness wordt je uitgenodigd stil te staan bij je patronen in gedrag, emoties en gedachten. Je leert ze helderder en vanuit nieuwe perspectieven te ervaren. We werken met dialogen, contemplaties, overwegingen, meditatie en communicatieoefeningen. Deze helpen je ontdekken hoe je meer integriteit, authenticiteit, verbinding en effectiviteit kunt brengen en je communicatie, interactie en relaties.


Thema’s voor een workshop zen mindfulness:

Persoonlijke Integriteit en Effectiviteit

Beter Feedback Geven en Ontvangen

Effectief en Helder Communiceren

Persoonlijke Authenticiteit en Leiderschap


Begeleiding

De workshops en trainingen voor bedrijven en organisaties worden gegeven door Rob van Ham. Hij werkt als zelfstandig coach en trainer voor professionals in sport, performance en leiderschap. Daarnaast heeft hij als hoofddocent van Cheng Hsin Nijmegen tientallen jaren ervaring in bewustwording, bewegingsleer en vechtkunsten.


“Veel trainingen inzake leiderschap monden uit in psycho-babbel. Dat levert meestal weinig op. Bij de leiderschapstraining, die ik heb gevolgd met Rob van Ham daarentegen, gingen we aan de slag met fysieke oefeningen, om zo kwaliteiten en vaardigheden die met leiderschap te maken hebben, aan te leren door te doen en te ervaren. Zeer nuttig vond ik.” Erik van Lent


Praktisch

Workshops worden in overleg en op maat samengesteld. Door een afwisseling van theorie, oefenvormen, reflectie en dialoog wordt de link met de werkpraktijk gewaarborgd. Ze worden zelfstandig ingezet maar ook als onderdeel van een training, teamontwikkeling, verandertraject, event, conferentie, vergadering of teamuitje.

Deelname vereist geen bijzondere conditie of ervaring.  In overleg is iedere gewenste locatie mogelijk.

Groepsgrootte: 6 – 50+ personen

Duur: 1 uur – 1 of meerdere dagdelen

Neem contact  op voor vragen, om een afspraak te maken of een offerte te ontvangen.