cursus bewustwording

De Increasing Conscousness Cursus

met Rob van Ham in Nijmegen (Maitri)

Start cursus: november 2023

Gratis previews: oktober 2023

De cursus in bewustwording bestaat uit vijftien bijeenkomsten op zaterdagmiddag van 14 tot ca. 17 uur. Tijdens de bijeenkomsten werken we met contemplaties, geleide meditaties, dialogen, lezingen en bewustzijnsoefeningen. Daarnaast krijg je uiteenlopende
opdrachten mee om gedurende de week aan te werken. De Increasing Consciousness Cursus is gebaseerd op het werk in zelfonderzoek en zen contemplatie binnen Cheng Hsin.

In de cursus onderzoek je hoe je met meer integriteit, aanwezigheid, helderheid en effectiviteit in het dagelijks leven kunt staan. Je  versterkt zo niet alleen je zelfervaring maar ook je communicatie en relaties met anderen. Na het doorlopen van de cursus ben je in staat succes te creëren in ieder aspect van je leven.

De cursus wordt gefaciliteerd door Rob van Ham en is ontwikkeld door Peter Ralston, de grondlegger van Cheng Hsin. De cursus wordt in diverse landen wereldwijd gegeven.


Wat levert de cursus bewustwording je op?

  • een verbeterde communicatie en verbinding met anderen
  • een gevoel te kunnen leven zonder beperkingen
  • meer helderheid, eerlijkheid, persoonlijke kracht en effectiviteitTarief en betaling

De vergoeding voor deze cursus van 15 bijeenkomsten bedraagt € 350,-. De cursus wordt bewust goedkoop en daarmee breed toegankelijk gehouden. Wat we in ruil van je vragen is een investering in jezelf en anderen. Door je commitment te geven om de gehele cursus te doorlopen en iedere bijeenkomst aanwezig te zijn. En door je enthousiasme en ervaringen op anderen over te brengen.

Neem je voor de tweede keer deel aan deze cursus, dan betaal je de halve prijs: €175, en vanaf de derde keer betaal je slechts €100 voor cursusdeelname.

Alle prijzen zijn inclusief BTW.  Maak het verschuldigde bedrag voor aanvang van de betreffende periode of cursus over op rek.nr. IBAN NL85 TRIO 0198369425, t.n.v. Effortless Power Training & Coaching, o.v.v. Cheng Hsin cursus.

Deze cursus wordt slechts eenmaal per jaar gegeven. Reserveer tijdig de cursusdata in je agenda, want je wordt geacht bij iedere bijeenkomst aanwezig te zijn. Dit zijn de data: zaterdag …… november; …. december 2023; …. januari; …. februari; …. maart 2024.

Gratis preview workshop

Nieuwsgierig naar wat deze cursus bewustwording je te bieden heeft? Je kunt dit in een gratis kennismakingsworkshop komen ervaren. Neem ook gerust andere geïnteresseerden mee. Wel graag vooraf even contact opnemen om je aan te melden!

    Zaterdag oktober 2023  (14 -17 uur)

Locatie

Locatie: Maitri, Broerdijk 35, 6523 GN Nijmegen

Gratis parkeren! Buslijn 8 vanaf NS station Nijmegen Centraal. Meer info: www.maitri-yoga.nl