bewustwording en persoonlijke ontwikkeling

Empowering Consciousness Workshop

Een workshop om jezelf authentiek en echt te ervaren en je relaties met anderen te versterken

een tweedaagse workshop in bewustwording met Rob van Ham in Nijmegen op zaterdag 20 en zondag 21 januari 2024

Deze workshop is ontworpen als een krachtige introductie in het Cheng Hsin bewustzijnswerk. Enerzijds wordt de Empowering Consciousness Workshop (ECW) geleid door een facilitator, anderzijds ben jij zelf degene die aan de slag gaat. Jij doet het werk door zelfonderzoek en jij krijgt ook zelf de inzichten. In deze workshop wordt je uitgenodigd jezelf en je ervaringen open en eerlijk te onderzoeken. Op deze wijze creëer je doorbraken in je persoonlijk bewustzijn. Daarbij zullen zich nieuwe perspectieven openen die een verschil maken in je leven.

temabuilding workshop mindfulness

Wat het je oplevert:

  • In de eerste plaats een vermogen om je ervaringen diepgaand te onderzoeken en krachtige inzichten op te doen. Zo wordt je je er steeds meer van bewust wat het betekent om volledig mens te zijn. Meer gegrond, authentiek en effectief.
  • Ook leer je nieuwe distincties te maken in je dagelijkse interacties met anderen. Daarmee versterk je je vermogen om duidelijker te communiceren, beter te luisteren en echt gehoord te worden.
  • Verder werk je aan het blootleggen van diepliggende en onbewuste beperkingen. Je wordt je meer bewust van deze beperkingen en hoe je ermee kunt omgaan. Zo ontdek je hoe je een nieuwe realiteit en handelswijze kunt creëren die je persoonlijke effectiviteit vergroot.
  • Tenslotte leer je het leven waar te nemen op een manier die het eerder bekrachtigt, dan limiteert. Je ontwikkelt meer begrip van relaties en toegang tot vaardigheden, die je helpen jezelf te transformeren in wat je maar wilt.
cursus bewustwording

Programma workshop bewustwording

Beide dagen starten om 9 uur met lunchpauze van één uur rond het middaguur. Neem je eigen lunchpakket mee. Thee en koffie zijn aanwezig. Beide dagen eindigen rond 18 uur. Het programma bestaat uit lezingen, dialogen en oefeningen, zoals geleide meditaties en diades. Een diade is een werkvorm in tweetallen waarbij je beurtelings communiceert dan wel luistert. 

Tijdens beide dagen worden steeds weer nieuwe onderwerpen geïntroduceerd. In dialoog met de facilitator krijg je de mogelijkheid helderheid te creëren in jouw ervaring van deze onderwerpen. Zodat je niet alleen intellectueel informatie tot je neemt. Maar je het ook daadwerkelijk begrijpt en kunt toepassen op een manier die het verschil maakt. Op beide dagen eindigt het programma om 17.30 uur. De workshop wordt gefaciliteerd door Rob van Ham.

Tarief en betaling

De kosten voor deze tweedaagse workshop bedragen €180.

Alle prijzen zijn inclusief BTW.  Maak het verschuldigde bedrag voor aanvang van de betreffende periode of cursus over op rek.nr. IBAN NL85 TRIO 0198369425, t.n.v. Effortless Power Training & Coaching, o.v.v. Cheng Hsin ECW.

Locatie

Locatie: Maitri, Broerdijk 35, 6523 GN Nijmegen

Gratis parkeren! Buslijn 8 vanaf NS station Nijmegen Centraal. Meer info: www.maitri-yoga.nl