Wat is Cheng Hsin Boksen?

Boksen bij Cheng Hsin Nijmegen is een leuke, actieve vechtsport om aan je conditie, kracht en souplesse te werken. Bovendien krijg je tijdens de bokslessen veel feedback over je gedrag, mindset, emoties, reacties en impulsen. Wil je leren hoe je fysiek en mentaal kalm, ontspannen, aanwezig en in contact kunt blijven? Hoe je ook zelfvertrouwen en vaardigheid in je interactie ontwikkelt? Leer dan (kick)boxing met een zen-mind!

boksen nijmegen

Boksen en persoonlijke groei

In de lessen start je met de basis. Je leert bijvoorbeeld een correcte, en ontspannen lichaamshouding en -beweging. Ook ontwikkel je snel en effectief voetenwerk. En leer je een goede, ontspannen stoot- en traptechniek. Daarnaast werken we in tweetallen in oefen- sparringsvormen met het doel je perceptie, mindset en skills te verbeteren. Zo wordt je een meester in het aanvoelen, sturen en ontwijken van stoten en trappen. Bovendien leer je kalm, ontspannen, aanwezig en in contact te blijven. Ook onder druk. Op deze wijze ontwikkel je effectieve vaardigheden. Skills, die je binnen iedere interactie en relatie in je leven kunt toepassen!

Ben je benieuwd naar de skills en principes waarmee we werken? Kijk dan verder voor meer informatie over:  Zen Body Being, Effortless Power en Effectieve Interactie.

workshop boksen als metafoor

Veilig en respectvol boksen voor iedereen

In onze bokslessen staan veiligheid en plezier op de eerste plaats! De oefen- en sparringsvormen blijven licht, speels en respectvol. Bovendien houden rekening met elkaars niveau. Verder is het dragen van minimaal 14 oz. bokshandschoenen en mondbeschermer verplicht. De lessen zijn geschikt voor volwassenen van alle leeftijden en zowel voor mannen als voor vrouwen. Ook ervaren boksers die hun skills en techniek willen verbeteren zijn welkom. Groepsgrootte: maximaal 12 deelnemers.

Naast wekelijkse bokslessen in Nijmegen geeft Rob van Ham ook workshops, coaching en bedrijfsworkshops met boksen. Hij heeft meer dan dertig jaar ervaring in (kick)boksen.

boksen kickboksen nijmegen

Wat we bieden

Wekelijkse bokslessen in Nijmegen op dinsdag- en donderdagavond. Nu GRATIS PROEFMAAND! Locatie: Dojo, Fagelstraat 1, 6524 CD Nijmegen

Alleen of in een kleine groep om je fysieke en mentale conditie te verbeteren

Boksworkshops zijn een vast onderdeel van onze Cheng Hsin martial arts weekenden

Workshops voor teams en organisaties met Boksen als metafoor voor communicatie, weerbaarheid, stresshantering en leiderschap

Coaching en therapie die helpt je weerbaarheid, zelfvertrouwen, aanwezigheid, openheid en effectiviteit in communicatie, interactie en leiderschap te versterken