cheng hsin

met Rob van Ham in Nijmegen

Weekend 2022 (exacte datum volgt nog)

Jezelf authentiek en echt ervaren en je relaties met anderen versterken

Hoewel de Empowering Consciousness Workshop (ECW) geleid wordt door een facilitator, ben jij zelf degene die het werk doet en inzichten krijgt. Deze tweedaagse workshop is ontworpen als krachtige introductie in ons bewustzijnswerk. We nodigen je uit je ervaring eerlijk te onderzoeken en doorbraken te creëren in je persoonlijk bewustzijn. Nieuwe perspectieven zullen zich openen en een verschil in je leven maken.

Je gaat aan de slag met onopgemerkte veronderstellingen. Je onderzoekt onbewuste gedachten die verantwoordelijk zijn voor ongewenste emoties en gedrag. Je ontdekt een dieper en authentieker gevoel van persoonlijke kracht. Je leert het leven waar te nemen op een manier die het eerder bekrachtigt dan limiteert.

Tijdens de ECW onderzoek je je zelfervaring, je communicatie met anderen en je ervaring van de realiteit. Je doet dit met het doel je bewust te worden van effectievere manieren van zijn en interactie aangaan. Je gaat naar huis met een nieuw vermogen tot onderzoeken, meer begrip van relaties en een toegang tot vaardigheden die je helpen jezelf te transformeren in wat je maar wilt. Meer over het Cheng Hsin bewustzijnswerk in zelfonderzoek en zen contemplatie.

zen nijmegen zelfonderzoek

Programma

Beide dagen beginnen om 9.00 uur en eindigen om 18.00 uur met een uur lunchpauze rond 13.00 uur. De workshop bestaat uit lezingen, dialogen en oefeningen, zoals geleide meditaties en diades. Hierin werk je met een partner aan je communicatie en luistervaardigheid, terwijl je de instructies voor een bepaalde oefening volgt. Gedurende de hele dag worden nieuwe onderwerpen geïntroduceerd en krijg je de mogelijkheid om in dialoog met de facilitator helderheid te creëren in je eigen ervaring. Zodat je de informatie niet enkel intellectueel tot je neemt, maar ook kunt toepassen op een manier die het verschil maakt. De workshop wordt gefaciliteerd door Rob van Ham.

Tarief en betaling

De kosten voor deze tweedaagse workshop bedragen €250.

Alle prijzen zijn inclusief BTW.  Maak het verschuldigde bedrag voor aanvang van de betreffende periode of cursus over op rek.nr. IBAN NL85 TRIO 0198369425, t.n.v. Effortless Power Training & Coaching, o.v.v. Cheng Hsin workshop.

Locatie

Locatie: Maitri, Broerdijk 35, 6523 GN Nijmegen

Gratis parkeren! Buslijn 8 vanaf NS station Nijmegen Centraal. Meer info: www.maitri-yoga.nl