NL | ENG
Welkom Lessen Workshops Cheng Hsin Media Over ons Sport en Bedrijf
cheng hsin nijmegen workshop tai chi chuan tui shou pushing hands art of effortless power san shou tai chi zwaard butoh dans noguchi taisio aikido boksen comtemplatie
Follow Cheng Hsin Nijmegen

Je ervaring veranderen

In deze cursus  ontwikkel je het vermogen om  je ervaringen diepgaand te onderzoeken, krachtige inzichten op te doen en je ervan bewust te worden wat het betekent om volledig mens te zijn; en meer gegrond , authentiek en effectief te worden.


Je relaties bekrachtigen

Je leert nieuwe distincties te maken in je dagelijkse interacties met anderen die je vermogen vergroten om effectiever te communiceren, beter te luisteren en echt gehoord te worden.


Meer en diepgaander tevredenheid ervaren

Alleen door jezelf te ervaren als een heel en compleet, authentiek en echt mens, kun je een krachtig gevoel van intense tevredenheid ervaren en volledig in het leven staan.


Je persoonlijke effectiviteit vergroten

Je ontdekt de aard en waarde van persoonlijke integriteit en hoe dit je persoonlijke kracht  en je gevoel van eigenwaarde versterkt. Dit heeft een positieve invloed op je persoonlijk leven, je werk en je relaties met anderen.


Helderheid van bewustzijn ontwikkelen

Als je jezelf beter leert kennen, groeit je vermogen om helder te krijgen wat je uit het leven wilt halen. Een heldere visie helpt je om een duidelijk pad naar succes uit te stippelen en dit pad met toenemende precisie, passie en effectiviteit daadwerkelijk te bewandelen.


Je dromen verwezenlijken

Door het vermogen te ontwikkelen om situaties open tegemoet te treden en daarin kansen en mogelijkheden waar te nemen, vergroot je je effectiviteit in het realiseren van doelen.

Beperkingen overstijgen

Je werkt aan het blootleggen van diepliggende en onbewuste beperkingen. Aan het eind van deze cursus ben je je meer bewust van deze beperkingen, hoe je daarmee kunt omgaan en een nieuwe realiteit en handelswijze kunt creëren die je persoonlijke effectiviteit vergroot.


Een andere manier van waarnemen ontwikkelen

Deze workshop nodigt je uit om een nieuw perspectief te onderzoeken dat zowel je persoonlijke effectiviteit helpt ontwikkelen als ook het gevoel van individuele vrijheid en kracht in alle aspecten van je leven versterkt.
Ervaringen van cursisten

“Gedurende de cursus heb ik meer inzicht en helderheid gekregen in mijn gedachten en hoezeer ik mijn gedrag baseer op door mijzelf gegenereerde concepten, in plaats van op 'wat er is'. Ik ervaar nu meer ruimte en openheid in hoe ik naar de wereld kijk en verval minder in belemmerende patronen. Daarnaast vond ik Rob prettig en bekwaam als docent. Rustig, duidelijk en bij vragen gaf hij leerzame uitleg. De algehele sfeer tijdens de lessen heb ik ervaren als kalm, open en vertrouwelijk. Ik ben erg enthousiast over deze cursus en blij dat ik eraan deelgenomen heb!”   

Thijs Cauven


“In algemene zin vind ik de praktische toepassing van de cursus prettig. Hoogtepunten in de cursus zijn voor mij. De impact die het al dan niet houden van mijn woord heeft op mezelf. Nieuwe inzichten in hoe ik met tijd omga, hoezeer taal bijdraagt aan het creëren en in standhouden van mezelf en hoezeer concepten mijn denken en gedrag beïnvloeden. Bij elkaar maken deze inzichten me effectiever en neem ik bewuster beslissingen. Nadat ik een beslissing heb genomen, voer ik het ook met meer commitment en verantwoordelijkheid uit.”

Michel ReijnenCursus Increasing Consciousness

Bewustwording in je dagelijks leven

met Rob van Ham in Nijmegen


Start 3 november 2018  


Een cursus


Programma

Deze intensieve cursus bestaat uit vijftien (bijna) wekelijkse bijeenkomsten op zaterdagmiddag van 14 tot 17 uur. In de bijeenkomsten werken we met contemplaties, geleide meditaties, dialogen, lezingen en oefeningen. Daarnaast krijg je wekelijkse opdrachten mee om  je persoonlijke integriteit, aanwezigheid, helderheid en effectiviteit binnen je dagelijks leven te onderzoeken en verbeteren. Na het doorlopen van de cursus ben je in staat meer succes te creëren in ieder aspect van je leven.


De kosten

De vergoeding voor de gehele cursus bedraagt € 350,-. De cursus wordt bewust goedkoop en daarmee breed toegankelijk gehouden. Wat we verder van je vragen is een investering in jezelf en anderen. Door je commitment te geven om de gehele cursus te doorlopen en je enthousiasme en ervaringen over te brengen op anderen.


Gratis Workshops/Previews

Ben je nieuwsgierig wat de cursus je te bieden heeft? Je kunt dit in een gratis workshop komen ervaren. Neem gerust andere geïnteresseerden mee. Graag vooraf even contact opnemen om je aan te melden!Locatie

De cursus en workshop/preview locatie is Maitri, Broerdijk 35 in Nijmegen.


Aanmelding en informatie

Deze cursus wordt  slechts eenmaal per jaar gegeven. Reserveer tijdig alle data in je agenda, want je wordt geacht bij iedere bijeenkomst aanwezig te zijn.


De eerstvolgende cursus start op zaterdag 3 november 2018. De cursusdata zijn (zaterdagmiddag: 14 - 17 uur):


Neem contact op voor vragen en/of aanmelding.