Bedrijfsworkshops, teambuilding en managementtrainingen met boogschieten als metafoor voor effectieve performance, focus en doelgerichtheid


In principe is boogschieten heel eenvoudig. Je legt een pijl op en spant de boog. Je richt, laat los en je kunt meteen zien of je doel is bereikt. Wanneer we onszelf doelen stellen, zeker onder hoge druk, hebben we vaak te maken met ineffectieve patronen in gedrag en mindset. Zo verschuift bijvoorbeeld onze aandacht van proces naar resultaat. Tijdens het boogschieten worden deze patronen zicht-, beleef- en bespreekbaar. Door te experimenteren met veranderingen in houding, intentie, kracht, focus, doelstelling en aandacht leren teams en organisaties hun persoonlijke effectiviteit en doelgerichtheid under pressure versterken.  


We bieden de volgende inhoudelijke thema’s voor een workshop net boogschieten als metafoor:

Effectiever Doelen Stellen en Bereiken

Presteren onder Druk


Begeleiding

De workshops en trainingen voor bedrijven en organisaties worden gegeven door Rob van Ham. Hij werkt als zelfstandig coach en trainer voor professionals in sport, performance en leiderschap. Daarnaast heeft hij als hoofddocent van Cheng Hsin Nijmegen tientallen jaren ervaring in bewustwording, bewegingsleer en vechtkunsten.


Rob weet een omgeving te creëren waarin je je veilig voelt je eigen grenzen te ontdekken. Het is duidelijk dat hij goed weet waar hij mee bezig. Hij heeft veel kennis, maar weet die gedoseerd aan te bieden.” Karien Geurts, Landal GreenParks


Praktisch

We stellen workshops altijd in overleg en op maat samen. Door een afwisseling van theorie, oefenvormen, reflectie en dialoog wordt de link met de werkpraktijk gewaarborgd. Workshops kunnen zelfstandig worden ingezet maar ook als onderdeel van een training, verandertraject, event, vergadering of teamuitje.

Deelname vereist geen bijzondere conditie of ervaring. Veiligheid voor alle deelnemers staat voorop. De workshops boogschieten geven we bij voorkeur op eigen terrein nabij Nijmegen. Andere locaties zijn in overleg mogelijk mits de veiligheid gegarandeerd kan worden.

Groepsgrootte: 4 – 20+ personen

Duur: 1,5 uur – 1 dagdeel

Neem contact  op voor vragen, om een afspraak te maken of een offerte te ontvangen.