Bedrijfsworkshops, teambuilding en managementtrainingen met boksen als metafoor voor effectieve communicatie, samenwerking, conflicthantering en leiderschap

workshop boksen als metafoor

Wanneer je als team, management of organisatie onder hoge druk moet presteren heeft dat effect op de communicatie en samenwerking. Under pressure vervallen we in meer primaire gedrags- en interactiepatronen. Om kalm, open en in contact te blijven en te kunnen afstemmen op anderen is een verandering in mindset en gedrag nodig. Door minder reactief te zijn, kunnen we zelfs leren met ons eigen gedrag het gedrag van anderen bewust te beïnvloeden om win-winsituaties te creëren. Dat is precies wat teams en organisaties in deze workshop met boksen als metafoor aan den lijve leren en ondervinden.


Thema’s voor een workshop met boksen als metafoor:

  • Effectief Communiceren onder Druk
  • Teambuilding van Tegen naar Samen Gedrag
  • Presteren onder Druk
  • Weerbaarheid en Conflicthantering
  • Effectief Feedback Geven en Ontvangen
  • Leiderschap met Impact


Begeleiding

De workshops en trainingen voor bedrijven en organisaties worden gegeven door Rob van Ham. Hij werkt als zelfstandig coach en trainer voor professionals in sport, performance en leiderschap. Daarnaast heeft hij als hoofddocent van Cheng Hsin Nijmegen tientallen jaren ervaring in bewustwording, bewegingsleer en vechtkunsten.


Rob is een trainer die sterk is in het zoeken van de opeenvolging van werkvormen. Door veel te doen en minder te praten wordt afgeweken van vele communicatietrainingen. Dit biedt de mogelijkheid de oefening dieper door te laten werken. Ik heb dit als heel krachtig ervaren!” Djura Prins, Prins in Communicatie


Praktisch

Workshops worden in overleg en op maat samengesteld. Door een afwisseling van theorie, oefenvormen, reflectie en dialoog wordt de link met de werkpraktijk gewaarborgd. Een boksworkshop kan zelfstandig worden ingezet, maar ook als onderdeel van een training, teamontwikkeling, verandertraject, event, conferentie, vergadering of teamuitje.

Deelname vereist geen bijzondere conditie of ervaring. Een boksworkshop kan zelfs in dagelijkse kleding worden gevolgd. Veiligheid voor alle deelnemers staat voorop. In overleg is iedere gewenste locatie mogelijk.

Groepsgrootte: 4 – 50+ personen

Duur: 1 uur tot meerdere dagdelen

Neem contact  op voor vragen, om een afspraak te maken of een offerte te ontvangen.