NL | ENG
Welkom Lessen Workshops Cheng Hsin Media Over ons Sport en Bedrijf
cheng hsin nijmegen workshop tai chi chuan tui shou pushing hands art of effortless power san shou tai chi zwaard butoh dans noguchi taisio aikido boksen comtemplatie
Follow Cheng Hsin Nijmegen

Training Balans en Beweging

met Nathalie van der Knaap en Rob van HamEen workshop voor particulieren en professionals die aan hun persoonlijke en relationele ontwikkeling willen werken door te leren in interactie met paarden (voltige) elkaar (tai chi).


Het vinden van balans is essentieel binnen iedere vorm van beweging, verandering en interactie. Of je nu ruiter, coach, manager, bestuurder, ouder, trainer, ondernemer, student, acteur of hulpverlener bent, in deze workshop ga je ontdekken en ervaren hoe je beter in balans kunt blijven in een continu veranderende omgeving.  


Paarden zijn in staat ons te dragen en ze ons daarbij brengen fysiek, mentaal en emotioneel in beweging. Met de paarden is altijd sprake van een bewegingsdialoog. Deze ervaringsgerichte workshop geeft je concrete inzichten in jouw fysieke en mentale patronen, weerstanden en spanningen. Je onderzoekt je balans in houding, beweging en interactie. Wanneer verlies je balans? Hoe herken je dat? Hoe kun je in balans te blijven?  Data


Locatie

De workshops worden gegeven op een eigen buitenlocatie in Malden (Veldweg) vlakbij Nijmegen.


Tijden

10.00 - 16.00 uur, welkom vanaf 9.45 uur


Kosten

€ 135  (inclusief lunch, koffie en thee)

Prijs includief 21% BTW.


Informatie en aanmelding

Heb je interesse in de workshop in Nijmegen? Neem dan contact op voor vragen of aanmelding.

Leren met Paard & Tai Chi

Nathalie van der Knaap en Rob van Ham bundelen in deze workshop niet alleen hun kennis en ervaring als trainer, coach, therapeut, manager en levenspartner. Ze brengen ook twee unieke leer- en werkvormen samen.


Nathalie maakt in haar begeleiding van individuen en groepen gebruik van de specifieke eigenschappen van het paard (www.paardenwijs.nl).


Rob werkt als trainer en coach voor sport en bedrijfsleven met lichaamswerk, bewegingsleer, zelfonderzoek en vechtkunsten (www.chenghsin.nl)..