Contact ENG

Workshop Contact en Interactie

met Nathalie van der Knaap en Rob van Ham


Zaterdag 21 augustus 2019


Een workshop voor particulieren en professionals die aan hun persoonlijke en relationele ontwikkeling willen werken door te leren in interactie met paarden (grondwerk) en elkaar (tai chi).


In contact zijn staat aan de basis van iedere vorm van interactie. Of je nu manager, bestuurder, ouder, trainer, ondernemer, student, acteur of hulpverlener bent. Je gaat in deze workshop ontdekken en ervaren hoe je effectiever in contact kunt staan met jezelf en de mensen om je heen.  


Het is een ervaringsgerichte workshop die je concrete inzichten oplevert in jouw patronen van interactie en het effect ervan op anderen. Wanneer verlies je het contact? Hoe herken je dat? Hoe geef je je grenzen aan? Herken je ze bij anderen? Waarom verloopt de communicatie met de één stroef en heb je met een ander juist een klik? Welke rol speel jij hierin met je aandacht, intentie, perceptie, verwachtingen, gedrag, lichaamstaal en emoties?


Leren met Paard & Tai Chi

Nathalie van der Knaap en Rob van Ham bundelen in deze workshop niet alleen hun kennis en ervaring als trainer, coach, therapeut, manager en partner. Ze brengen ook twee unieke leer- en werkvormen samen.


Nathalie maakt in haar begeleiding van individuen en groepen gebruik van de specifieke eigenschappen van het paard (www.paardenwijs.nl).


Rob werkt als trainer en coach voor sport en bedrijfsleven met lichaamswerk, bewegingsleer, zelfonderzoek en vechtkunsten (www.effortlesspower.nl)..


Locatie

De workshop wordt gegeven op een eigen buitenlocatie in Malden (Veldweg) vlakbij Nijmegen.


Tijden

10.00 - 16.00 uur, welkom vanaf 9.45 uur


Kosten

€ 145  (inclusief lunch, koffie en thee)

Prijs includief 21% BTW.


Informatie en aanmelding

Heb je interesse in de workshop in Nijmegen? Neem dan contact op voor vragen of aanmelding.
paard en tai chi workshop contact en interactie Agenda Workshops

Bekijk ook ons aanbod in coaching, trainingen en workshops voor bedrijven, teams, organisaties, sporters, performers en particulieren:

Effortless Power training & coaching

Effortless Power

training & coaching


Flow in sports, performance, communication, leadership and life