NL | ENG
Welkom Lessen Workshops Cheng Hsin Media Over ons Sport en Bedrijf
cheng hsin nijmegen workshop tai chi chuan tui shou pushing hands art of effortless power san shou tai chi zwaard butoh dans noguchi taisio aikido boksen comtemplatie
Follow Cheng Hsin Nijmegen

Empowering Consciousness Workshop (ECW)


Wordt een authentieker en beter geaard mens

Empower jezelf en je relatiesWeekend 29 en 30 september 2018

Weekend 23 en 24 februari 2019


In Nijmegen met facilitator Rob van HamHoewel de Empowering Consciousness Workshop (ECW) door een facilitator wordt geleid, ben jij uiteindelijk zelf degene die het werk doet en inzichten zal krijgen. Deze tweedaagse workshop is ontworpen als een krachtige introductie in het Cheng Hsin bewustzijnswerk. Het is een uitnodiging om je eigen ervaring eerlijk en diepgaand te onderzoeken en doorbraken in je persoonlijk bewustzijn te creëren. Nieuwe perspectieven en mogelijkheden, die een werkelijk verschil in je leven maken, zullen zich voor je openen.


Wat je in de workshop gaat doen


Tijdens de ECW onderzoek je diverse aspecten van je zelfervaring, communicatie en zelfs realiteit, met het doel je bewust te worden van meer effectieve manieren om te Zijn en interactie aan te gaan. Je gaat naar huis met een nieuw vermogen tot onderzoeken en meer begrip van relaties. En met een toegang tot vaardigheden die je helpen jezelf te transformeren in wat je maar wilt.


Programma:

Beide dagen beginnen om 8.30 uur en eindigen rond 19.00 uur. Rond 13.00 uur houden we anderhalf uur lunchpauze. De workshop bestaat uit lezingen, dialogen en oefeningen als geleide meditaties en diades, waarin je met een partner werkt aan je communicatie en luistervaardigheid, terwijl je de instructies voor een bepaalde oefening volgt. Gedurende de hele dag worden nieuwe onderwerpen geïntroduceerd en krijg je de mogelijkheid om in dialoog met de facilitator helderheid te creëren in je eigen ervaring. Zodat je de informatie niet allen intellectueel begrijpt, maar ook kunt toepassen op een manier die het verschil maakt.


Wat levert het op?


Kosten

De kosten voor deze tweedaagse workshop (inclusief lunch) bedragen € 250,- (incl. 21% BTW).


Locatie

De workshop wordt gegeven in Nijmegen bij Maitri, Broerdijk 35 in Nijmegen.


Aanvullende informatie ontvang je na inschrijving, voorafgaand aan de workshop.


Aanmelding en meer informatie

Neem voor aanmelding en of vragen over deze workshop contact op met:


Rob van Ham

06 - 29008785

info@chenghsin.nl 

Je ervaring veranderen

In deze workshop ontwikkel je het vermogen om  je ervaringen diepgaand te onderzoeken, krachtige inzichten op te doen en je bewust te worden van wat het betekent om volledig mens te zijn, en dus meer gegrond , authentiek en effectief te worden.


Je relaties bekrachtigen

Je leert nieuwe distincties te maken in je dagelijkse interacties met anderen die het vermogen vergroten om effectiever te communiceren, beter te luisteren en echt gehoord te worden.


Meer en diepgaander tevredenheid ervaren

Alleen door jezelf te ervaren als een heel en compleet, authentiek en echt mens, kun je een krachtig gevoel van intense tevredenheid ervaren en volledig in het leven staan.


Je persoonlijke effectiviteit vergroten

Je ontdekt de aard en waarde van persoonlijke integriteit en hoe dit je persoonlijke kracht  en je gevoel van eigenwaarde versterkt. Dit heeft een positieve invloed op je persoonlijk leven, je werk en je relaties met anderen.


Helderheid van bewustzijn ontwikkelen

Als je jezelf beter leert kennen, groeit je vermogen om helder te krijgen wat je uit het leven wilt halen. Een heldere visie helpt je om een duidelijk pad naar succes uit te stippelen en dit pad met toenemende precisie, passie en effectiviteit daadwerkelijk te bewandelen.


Je dromen verwezenlijken

Door het vermogen te ontwikkelen om situaties open tegemoet te treden en daarin kansen en mogelijkheden waar te nemen, vergroot je je effectiviteit in het realiseren van doelen.


Beperkingen overstijgen

Je werkt aan het blootleggen van diepliggende en onbewuste beperkingen. Aan het eind van deze workshop ben je je meer bewust van deze beperkingen, hoe je daarmee kunt omgaan en een nieuwe realiteit en handelswijze kunt creëren die je persoonlijke effectiviteit vergroot.


Een andere manier van waarnemen ontwikkelen

Deze workshop nodigt je uit om een nieuw perspectief te onderzoeken dat zowel je persoonlijke effectiviteit helpt ontwikkelen als ook het gevoel van individuele vrijheid en kracht in alle aspecten van je leven versterkt.