cheng hsin nijmegen | zen tai chi chuan martial arts school
NL | ENG
Welkom Lessen Workshops Cheng Hsin Media Over ons Sport en Bedrijf
Trainers

Eugene Meijs beoefent bijna vijfentwintig jaar Cheng Hsin. Hij volgde vele workshops en retraites bij Peter Ralston in zowel Nederland als de Verenigde Staten. Voorheen beoefende hij onder meer T’ai Chi Ch’uan, Wing Chung en Pentjak Silat. Hij heeft een tweede graad in Cheng Hsin en geeft als trainer wekelijkse Cheng Hsin lessen in zijn eigen oefencentrum Maitri. Zijn enorme passie voor beweging, bewustwording en interactie komt tot uitdrukking in zijn leven als Cheng Hsin, Tai Chi, Yoga en Tango beoefenaar en leraar.  

Joris van Kasteren is ruim vijefentwintig jaar bezig met vechtkunsten  en bewustwording. Hij beoefende Kungfu/Kempo, Tai Chi Ch’uan, Chi Gong en Zen meditatie. Hij volgde workshops bij internationaal bekende leraren als Wee Kee Jin en Patrick Kelly voor hij eind jaren ‘90 begon met Cheng Hsin. Sindsdien traint hij wekelijks bij Rob van Ham in Nijmegen en volgde hij vele workshops en retraites bij Peter Ralston en behaalde hij een eerste graad. Joris assisteert bij de lessen in Nijmegen.  en zoekt nog belangstellenden voor wekelijkse Cheng Hsin lessen in Wageningen.
   

Jesse Passenier begon zijn Cheng Hsin lessen in Nijmegen op jonge leeftijd, In 2007 doorliep hij met succes een intensief “Apprentice” programma van ruim zeven maanden bij Peter Ralston in Texas. Jesse heeft een derde graad in Cheng Hsin behaald. In 2013 rondde hij zijn studie aan het conservatorium te Maastricht en is volledig op zijn toekomst als componist, arrangeur, dirigent, pianist en percussionist/drummer gericht.
jesse passenier cheng hsin
Over ons Rob van Ham Trainers Locaties Links Contact joris van kasteren eugene meijs
Follow Cheng Hsin Nijmegen