Privé lessen en personal training

Zen Body Being

Boogschieten

Tai Chi Chuan

Art of Effortless Power

Boksen

Voor particulieren geven we één op één lessen of kleine groepslessen tot vier personen. In deze lessen worden tempo, inhoud en niveau geheel op jouw of jullie wensen en behoeften afgestemd.

Personal training is een uitstekende aanvulling op onze groepslessen, cursussen en workshops. Het helpt je om je verder te verdiepen en met specifieke doelstellingen aan de slag te gaan. De privé lessen zijn er ook als je niet mee wilt of kunt doen aan de groepslessen, workshops en cursussen of als je gewoon graag onder persoonlijke begeleiding aan de slag wilt.

Alle privé lessen worden gegeven door Rob van Ham. Hij werkt als zelfstandig coach en trainer voor professionals in sport, performance en leiderschap. Daarnaast heeft hij als hoofddocent van Cheng Hsin Nijmegen tientallen jaren ervaring in bewustwording, bewegingsleer en vechtkunsten.

Tarieven

De kosten voor een personal training bedragen € 75,- per uur. Voor privé les met twee personen € 40,- pp per uur. Drie personen voor € 30,- pp per uur en vier voor €25 pp per uur. Voor leden van Cheng Hsin Nijmegen geldt een standaard gereduceerd uurtarief van € 65 per uur. Alle prijzen zijn inclusief BTW.   Graag het verschuldigde bedrag overmaken op rek.nr. IBAN NL85 TRIO 0198369425, t.n.v. Effortless Power Training & Coaching, o.v.v. Cheng Hsin lessen.

Neem contact op voor vragen of het maken van een afspraak.