Persoonlijke ontwikkeling met Paarden en Tai Chi

Nathalie van der Knaap en Rob van Ham bieden twee workshops waarin ze hun kennis en ervaring als coach, therapeut, manager en levenspartner, maar ook twee unieke leer- en werkvormen bundelen. Nathalie maakt in haar begeleiding van individuen en groepen gebruik van de specifieke eigenschappen van het paard. Rob werkt in zijn bedrijfstrainingen en coaching met meditatie, lichaamswerk, vecht- en bewegingskunsten. Ze geven deze workshops voor particulieren, professionals en ruiters die aan hun persoonlijke en relationele ontwikkeling willen werken door te leren in interactie met de paarden en elkaar.

Workshop Contact en interactie

Zaterdag 21 mei en 13 augustus 2022

In contact zijn staat aan de basis van iedere vorm van interactie. In deze workshop ga je ontdekken en ervaren hoe je effectiever in contact kunt staan met jezelf en de mensen om je heen.

Deze ervaringsgerichte workshop levert je concrete inzichten op in jouw patronen van interactie en het effect ervan op anderen. Wanneer verlies je het contact? Hoe herken je dat? Hoe geef je je grenzen aan? Herken je ze bij anderen? Waarom verloopt de communicatie met de één stroef en heb je met een ander juist een klik? Welke rol speel jij hierin met je aandacht, intentie, perceptie, verwachtingen, gedrag, lichaamstaal en emoties?

We werken van 13.00 tot 17.00 uur op het praktijkadres van PaardenWijs (Veldweg te Malden). De kosten voor de workshop bedragen € 60,- p.p. Neem contact op voor vragen of aanmelding.

Workshop Balans en Beweging

Zaterdag 2 juli 2022

Het vinden van balans en ontspanning is essentieel binnen iedere vorm van beweging, verandering en interactie. In deze workshop ga je ontdekken en ervaren hoe je beter in balans kunt blijven en mee te bewegen met continue verandering. 

Paarden zijn in staat ons te dragen en brengen ons fysiek, metaal en emotioneel in beweging. Met de paarden is altijd sprake van een bewegingsdialoog. Deze ervaringsgerichte workshop geeft je concrete inzichten jouw fysieke en mentale patronen, weerstanden en spanningen. Je onderzoekt je houding, beweging en interactie. Wanneer verlies je je balans? Hoe herken je dat? Kun je leren binnen je grenzen te bewegen? 

We werken van 13.00 tot 17.00 uur op het praktijkadres van PaardenWijs (Veldweg te Malden). De kosten voor de workshop bedragen € 60,- p.p. Neem contact op voor vragen of aanmelding.

Locatie

Locatie: PaardenWijs, Veldweg, 6581 EZ te Malden

Gratis, maar beperkt parkeren! Ongeveer 5 km fietsen van
Nijmegen-centrum. Buslijn 1 of 83 vanaf NS station Nijmegen Centraal.
Meer info: www.paardenwijs.nl