Contact ENG

Cheng Hsin Nijmegen


De Cheng Hsin oefengroep Nijmegen bestaat sinds 1990. De eerste locatie waar Cheng Hsin werd beoefend buiten de Verenigde Staten. In de beginjaren onder leiding van Guido Sleddens en later Paul Aarts en Rob van Ham. Cheng Hsin Nijmegen is in de afgelopen decennia uitgegroeid tot een internationaal trainingscentrum in bewustwording, bewegingsleer en krijgskunsten.


Trainers

Hoofddocent van Cheng Hsin Nijmegen is Rob van Ham. Hij gecertificeerd Cheng Hsin leraar en verzorgt het merendeel van ons aanbod. De wekelijkse lessen worden mede gegeven door de Cheng Hsin trainers Eugene Meijs en Joris van kasteren. Daarnaast organiseren we regelmatig workshops en retraites met internationale gastdocenten.


Locaties

We geven onze lessen, workshops en trainingen op enkele vaste binnen- en buiten locaties in en nabij Nijmegen.


Community

Cheng Hsin Nijmegen is onderdeel van een wereldwijde Cheng Hsin community. Naast het Cheng Hsin Center van Peter Ralston in Texas bestaan zowel in de Verenigde Staten als Europa, Australië en Azië Cheng Hsin centra en oefengropen. Kijk verder voor enkele links.naar Europese Cheng Hsin groepen en centra.


Bronnen

Wil je meer weten komen over Cheng Hsin en jezelf verdiepen in bewustwording, bewegingsleer of vechtkunsten? Kijk dan verder in onze bronnen met boeken, dvd’s en documenten.  


Contact

Heb je nog vragen of wil graag meer informatie, neem dan contact met ons op/

Bekijk ook ons aanbod in coaching, trainingen en workshops voor bedrijven, teams, organisaties, sporters, performers en particulieren:

Effortless Power training & coaching

Effortless Power

training & coaching


Flow in sports, performance, communication, leadership and life