Contact ENG

MMA jongerentraining


Een leuke en leerzame training speciaal voor jongeren tussen 12 en 17 jaar. Een training die helpt om lichaamsgevoel, zelfvertrouwen, conditie en kracht op te bouwen. Binnen de fysieke interactie van de Cheng Hsin vechtkunsten leren jongeren bovendien beter om te gaan met zowel hun eigen kracht en grenzen, als die van anderen.


Mixed Martial Arts voor jongeren

In de trainingen combineren we verschillende stijlen: Boksen, Kickboksen, Aikido Judo en Tai Chi Chuan. Dat maakt de lessen uitdagend en afwisselend. We doen fysieke oefeningen gericht op het verbeteren van  kracht, conditie, lichaamsgevoel en souplesse. Verder leer je technieken zoals rollen, vallen, grepen, klemmen, worpen, stoten en trappen. Ook  sparren we in het (kick)boksen en grondgevecht.


In de lessen staan plezier en veiligheid uiteraard voorop. We trainen in sportkleding op een judomat en gebruiken bokshandschoenen, bokszakken, stoot- en trapkussens.


De Cheng Hsin jongerentraining wordt gegeven door Rob van Ham  op vrijdagmiddag van 16.30 tot 17.30 uur in de Dojo aan de Fagelstraat 1 te Nijmegen.


Kom gerust langs voor een gratis proefles!.mma jongeren training nijmegen Groepsles Jongerentraining Aanmelden

Bekijk ook ons aanbod in coaching, trainingen en workshops voor bedrijven, teams, organisaties, sporters, performers en particulieren:

Effortless Power training & coaching

Effortless Power

training & coaching


Flow in sports, performance, communication, leadership and life