cheng hsin nijmegen | zen tai chi chuan martial arts school
NL | ENG
Welkom Lessen Workshops Cheng Hsin Media Over ons Sport en Bedrijf
Follow Cheng Hsin Nijmegen
Lessen Kosten Proeflessen Privé lessen Online lessen Meedoenregeling

Meedoen-regeling gemeente Nijmegen


Op 1 oktober 2016 is de meedoen-regeling van de Gemeente Nijmegen van start gegaan. Ook Cheng Hsin Nijmegen doet mee aan deze regeling. Je kunt via de meedoen-regeling een maximaal bedrag van € 150,00 besteden aan de lessen, workshops, cursussen en/of retraites van Cheng Hsin Nijmegen. Deze aanbieding geldt bovenop ons eigen kortingstarief voor lessen aan minima!Wat is de Meedoen-regeling?

De Meedoen-regeling is een regeling waarmee de gemeente Nijmegen mensen met een laag inkomen de kans geeft deel te nemen aan een culturele, sportieve of educatieve activiteit. Mensen die recht hebben op deelname aan de Meedoen-regeling krijgen een brief van de gemeente met daarin informatie over de regeling. Deze brief is ook het bewijs dat ze recht hebben op deelname aan een activiteit ter waarde van maximaal € 150,-.


Voor meer informatie over de meedoen-regeling en of u daarvoor in aanmerking komt, kunt u mailen naar meedoen@nijmegen.nl of bellen met 14 024. Of kijk op de meedoen- regeling site van de gemeente Nijmegen.Inschrijven voor de Meedoen-regeling is weer mogelijk vanaf 7 januari 2019!!


Ben je geïnteresseerd in het volgen van lessen, workshops, cursussen en/of retraites van Cheng Hsin Nijmegen via de meedoen-regeling, neem dan contact op. Bij de eerste les neem je de brief van de gemeente en een geldig legitimatiebewijs mee.