On your way to consciousness, skill and mastery

Cheng Hsin is een studie gericht op bewustwording en persoonlijke ontwikkeling. Vanuit een open, eerlijke, ervaringsgerichte en onderzoekende benadering streven we naar fysieke vaardigheid en effectiviteit in interactie; en zoeken we tevens naar een meer werkelijke, directe en tegenwoordige ervaring van onszelf en het leven. We werken met disciplines variërend van contemplatie en zelfonderzoek tot boksen en tai chi chuan. Cheng Hsin heeft wortels in oosterse en westerse bewustzijnsstromingen, vechtsporten en krijgskunsten. De grondlegger van Cheng Hsin is Peter Ralston (USA).


Zen Consciousness

In het Cheng Hsin bewustzijnswerk leer je jezelf, je ervaringen, reacties en patronen door contemplatie en zelfonderzoek zowel beter kennen als transformeren.

Zelfonderzoek

Zen Contemplatie

Internal Martial Arts

Binnen de Cheng Hsin Martial Arts zoeken we moeiteloze effectiviteit en meesterlijke vaardigheid in beweging, actie en interactie.

Boksen

Art of Effortless Power

Tai Chi Chuan

Boogschieten

Skills en Principes

Zen Body Being

Effortless Power

Effectieve Interactie

De Chinese karakters Cheng en Hsin staan voor “True Nature of Being”

Kijk voor meer informatie over Cheng Hsin en Peter Ralston op: www.ChengHsin.com.

Kijk op onze website onder bronnen voor een overzicht van boeken, dvd’s en artikelen door Peter Ralston’s over de martial arts en het bewustzijnswerk binnen Cheng Hsin.