cheng hsin nijmegen | zen tai chi chuan martial arts school
NL | ENG
Welkom Lessen Workshops Cheng Hsin Media Over ons Sport en Bedrijf

Cheng Hsin training voor jongeren |

met Kick-Boksen, Tui Shou en Tai Chi


In de Cheng Hsin jongerentraining voor 12 tot 17-jarigen leer je een combinatie van technieken uit het Boksen, Kickboksen, Aikido Judo en Tai Chi Chuan met rollen, vallen, grepen, klemmen, worpen, stoten en trappen.


We besteden aandacht aan je houding, beweging, intentie, balans en krachtontwikkeling. De training helpt je om je lichaamsgevoel, zelfvertrouwen en contact met anderen te versterken. Uiteraard staan ook in de jeugdlessen veiligheid en plezier voorop.


Lijkt dit je leuk of ben je nieuwsgierig? Kom dan naar de Cheng Hsin jongerentraining op vrijdagmiddag van 16.30 tot 17.30 uur in de Dojo aan de Fagelstraat 1 te Nijmegen en doe mee met een gratis proefles!.


Neem voor een gratis proefles het liefst vooraf even contact op om je aan te melden. Kijk verder onder lessen voor informatie over ons lesrooster en de kosten.

Cheng Hsin Peter Ralston Zen Body Being Zen Contemplatie Tai Chi Chuan Tai Chi Zwaard Effortless Power Effectieve Interactie Art of Effortless Power Cheng Hsin Boksen Boogschieten Cheng Hsin jongeren
Follow Cheng Hsin Nijmegen