cheng hsin nijmegen | zen tai chi chuan martial arts school
NL | ENG
Welkom Lessen Workshops Cheng Hsin Media Over ons Sport en Bedrijf

Cheng Hsin DVD’s in Zen, Tai Chi Chuan en Martial Arts


De onderstaande Cheng Hsin dvd’s zijn bij ons te bestellen. Neem contact op en geef je bestelling en adresgegevens door. Betaal op rekening 198369425 t.n.v. Effortless Power training en coaching, o.v.v. dvd-nummer en/of titel. De aangegeven prijzen zijn inclusief verzending binnen Nederland.


Dit is slechts een beperkt deel van de beschikbare Cheng Hsin dvd’s. Kijk voor een compleet overzicht van de Cheng Hsin introductie en instructie dvd’s met onder meer Kyu’s, Boksen, Contemplatie, San Shou en Zwaardvorm op de Cheng Hsin website van Peter Ralston.


DVD 1: Cheng Hsin Introductie,  Euro 35,-

Je ziet en hoort Peter Ralston tijdens Europese seminars, demonstraties en lezingen over de ontwikkeling van ‘body being’, ‘effortless power’, interactieve vaardigheden, technieken en principes.


DVD 2: Cheng Hsin Fight Play Demo, Euro 35,-

Het "Fight" gedeelte bevat beelden van Ralston's eerste gevecht tijdens het “World Tournament” in 1978. De beeldkwaliteit van deze opnames is zeer slecht, maar de inhoud niettemin interessant. Het "Play" gedeelte is van een Hawaii camp in 1997, waarin Ralston enkele technieken en spelvormen  demonsteert. Het "Demo" gedeelte, ten slotte, toont een demonstratie van enkele “Apprentices” uit 2006. Zij tonen verschillende Cheng Hsin T'ui Shou technieken en het Cheng Hsin Boksen.


DVD 3: Discovery Interview met Peter Ralston, Euro 30,-

Tijdens dit interview voor Discovery Channel spreekt Peter Ralston over de Cheng Hsin martial arts. Ook deelt hij zijn inzichten en ideeën over de rol die deze kunsten kunnen spelen in een ieders dagelijks leven.


DVD 4: Tai Chi Chuan met Peter Ralston, Euro 35,-

Peter Ralston geeft een demonstratie en volledige uitleg van de Cheng Hsin T’ai Chi 64 vorm. Ook demonstreert hij de T’ai Chi miniset. Niet alleen wordt de Tai Chi vorm tot in detail toegelicht, ook worden de principes besproken die aan de basis staan van de Tai Chi bewegingen.


DVD 5: Kyu 1, Euro 35,-

Deze dvd behandelt al het materiaal voor de eerste Kyu in Cheng Hsin met uitleg, toelichting en demonstratie door Peter Ralston. Dvd’s van de vervolg Kyu’s (25 in totaal) zijn via de Cheng Hsin website van Peter Ralston te bestellen.


Kijk voor meer informatie over de Kyu’s naar het Cheng Hsin gradensysteem.

Media Boeken DVD's Clips Documenten cheng hsin intro dvd clip discovery dvd clip cheng hsin fight-play-demo dvd clip tai chi dvd clip snakecreeps cheng hsin dvd kyu 1
Follow Cheng Hsin Nijmegen