Contact ENG

Boksen - Kickboksen - Zen boksen


Boksen/kickboksen is niet alleen een leuke en actieve manier om aan je conditie, kracht en souplesse te werken. In het boksen krijg je ook veel feedback over je gedrag, mindset, emoties, reacties en impulsen. Door te leren kalm, ontspannen, aanwezig en in contact te blijven kun je je vaardigheden in interactie en persoonlijke kracht versterken. Ook onder druk. Je leert boksen met een Zen-mind!


The Art of Effortless Striking

In onze lessen en workshops besteden we veel aandacht aan een correcte, ontspannen en effectieve basishouding, beweging en bokstechniek. Je leert stoten en trappen met effortless power. Daarnaast gebruiken we vele oefen- en sparringsvormen om je skills en effectiviteit te verbeteren. Zo wordt je een meester in het aanvoelen, sturen en ontwijken van stoten en trappen. Dus ook in het boksen werken we met de skills en principes van Zen Body Being, Effortless Power en Effectieve Interactie.


Boksen en veiligheid

Je eigen veiligheid en die van je oefenpartners staat voorop. De oefen- en sparringsvormen blijven licht, speels en respectvol, waarbij rekening wordt gehouden met het niveau van de ander. Het dragen van minimaal 14 oz. bokshandschoenen en mondbeschermer is verplicht.


Voor wie?

Onze workshops en lessen zijn geschikt voor volwassenen van alle leeftijden (mannen en vrouwen). Ook voor boksers met ervaring die hun skills en techniek willen verbeteren.


Doe mee!

Je bent van harte welkom in de wekelijkse groepsles Boksen met Rob van Ham op donderdagavond (21- 22.15). Locatie: Dojo, Fagelstraat 1, Nijmegen.


Kom gerust kennismaken in een gratis proefles!

Workshop Privé les Groepsles Boksen Aanmelden Boksen Nijmegen Kickboksen Zen Boksen Zen Boksen Nijmegen Boksen Nijmegen

Bekijk ook ons aanbod in coaching, trainingen en workshops voor bedrijven, teams, organisaties, sporters, performers en particulieren:

Effortless Power training & coaching

Effortless Power

training & coaching


Flow in sports, performance, communication, leadership and life